NIEUWS

Helaas mogen we door de Corona-maatregelen die zijn ingegaan op 28 november 2021 geen lessen geven na 17.00 uur.
Om toch onze leden de gelegenheid te geven te kunnen trainen, bieden we de volgende alternatieven aan;

Volwassenen
Zaterdag 10.00 – 11.30 uur in HSW-locatie Leidschenveen.
Adres
Klaverveld 5, 2492 MA Leidschenveen

Zaterdag 13.00 – 14.30 uur in HSW-locatie Rotterdam-Kralingen
Adres
Gashouderstraat 36, 3061 EK Rotterdam

 

Kids & Young
Zaterdag 9.00 – 9.45 uur in HSW-locatie Leidschenveen.
Adres
Klaverveld 5, 2492 MA Leidschenveen

Juniors & Teens
Zaterdag 11.30 – 12.15 uur in HSW-locatie Leidschenveen.
Adres
Klaverveld 5, 2492 MA Leidschenveen

 

De Corona-maatregelen duren tot 19 december.
Daarna oordeelt het kabinet over de stand van zaken.

 

 

 

 

NIEUWS

Kinderen, jeugd en mogen blijven trainen.
Helaas alleen buiten.
Tijdens de Kids- en Teenstrainingen die we buiten doen zijn er geen beperkingen, dus we kunnen trainen zoals we gewend zijn.
De lokale Instructeur informeert de studenten tijdig over de bekende kanalen waar en wanneer de trainingen zijn.

Volwassenen mogen alleen buiten trainen, maar niet in groepen, alleen met twee personen en met 1,5 meter afstand onderling.

Zie DEZE pagina voor de recent veelgestelde vragen.

Laatste update: zo 13-9-2020


Nieuwsbrief eind maart

NIEUWSBRIEF KRAV MAGA HSW

  • Sluiting leslocaties
    • Online trainingen van start
    • Contributie
    • 100% Compensatie dmv Waardebon

Sluiting leslocaties
Zoals jullie gemerkt hebben, is Hartkamp Sports and Wellness ook gedwongen om te sluiten en gehoor te geven aan het indammen van het Corona-virus. Veiligheid en gezondheid staan voor ons bovenaan, dus logischerwijs hebben wij alle locaties gesloten. Alle leslocaties zijn tot en met 8 april as gesloten. Dit vinden wij enorm vervelend, want onze passie is lesgeven en zoveel mogelijk mensen Krav Maga leren.
Het betekent ook een tijd van onzekerheid en heel veel nieuwe uitdagingen, niet alleen voor ons maar voor veel ondernemers en bedrijven. Wij ontvangen ontzettend veel support en meelevende reacties. Dank jullie wel daarvoor. Samen gaan wij deze periode doorkomen en komen er sterker uit. En dat bedoelen wij zeker ook letterlijk!
Wij hopen daarom ook op je begrip en dat je inziet dat de kans bestaat dat er bij massale uitschrijving na deze crisis de kans bestaat dat er geen Krav Maga-sportschool meer is.

Online trainingen van start!
Bewegen is en blijft belangrijk, zeker als iedereen meer thuis is, thuiswerkt of thuis school volgt. Wij hebben onze online trainingen opgezet en zullen starten met lessen voor volwassenen en lessen voor de jeugd. Je kunt de lessen alleen of samen met huisgenoten of familieleden volgen. Bewegen is goed voor lichaam én geest. Stress is een aanslag op onze weerstand en dus ons immuunsysteem. Studie wijst uit dat mensen die een tot drie keer per week sporten, 50 procent minder risico lopen op depressie. Zeker belangrijk in deze onzekere tijden! Vanaf 30 maart as zullen we online-trainingen via Zoom starten, waar jullie zoveel mogelijk door de eigen instructeurs zullen worden getraind..
Superveel leuke en enthousiaste reacties kregen wij op de pilot in Gouda afgelopen week.
We zullen jullie snel via de groepsapps op de hoogte brengen van de lesmomenten en de te nemen stappen om deel te nemen.

Wat je in elk geval elke training nodig hebt, zijn:
– een laptop, tablet of mobiel om de les te volgen
– makkelijk zittende kleding
– een fles water
Bij elke lesuitnodiging staat nog aanvullende informatie over wat je nog meer nodig hebt. Bijvoorbeeld attributen die iedereen in huis heeft om mee te trainen.
Wij vinden het te gek als je je beeld aanzet, zo kunnen wij ook zien wie er allemaal meedoen en aanwijzingen geven! Zodra de training start, graag je geluid op ‘mute’ zetten. Via de chatfunctie kun je vragen stellen, één van de instructeurs zit klaar om je antwoord te geven.

Contributie
De incasso van de komende maand wordt volgens schema geïncasseerd.
Dat betekent dat maandelijkse contributie rond 27 maart as wordt afgeschreven van uw rekening.
Vanaf dat moment beoordelen wij per maand de situatie en natuurlijk de mogelijkheden om weer locaties te kunnen openen Waardebon 100% compensatie gemiste lessen
Ter compensatie hebben we besloten om na deze periode de studenten die op dat moment staan ingeschreven een waardebon te geven ter waarde van 100% van het totaalbedrag van de niet gevolgde lessen. Deze waardebon kan worden ingewisseld voor extra lessen (voor jezelf, familieleden, vrienden en vriendinnen), kleding, privélessen, seminars of intensive courses.
Waardebonnen zijn geldig t/m 31 december 2020.

Tot slot:
Het is een moeilijke tijd voor ons allen en niemand weet waarheen het geheel gaat. Wij proberen zoveel mogelijk de richtlijnen te volgen en hierin ook een voorbeeldfunctie te vervullen.
Ook proberen wij onze missie in deze lastige omstandigheden uit te voeren, namelijk het weerbaar en gezond maken van de samenleving. Balancerend tussen deze twee uitgangspunten hebben we bovenstaande maatregelen genomen en hopen we op ieder moment in de nabije toekomst gebalanceerde maatregelen en beslissingen proberen te nemen.

Heb oog voor elkaar, blijf veilig en gezond!

Kida!
Team HSW