Krav Maga bij Hartkamp Sports and Wellness

Vanaf nu is het mogelijk voor onze volwassen leden om te Krav Maga training te volgen bij HSW Leidschenveen.

De trainingen op zaterdag worden gegeven van 9:45 tot 10:45.

Iedereen is welkom! Ben je nog geen lid van onze Krav Maga sportschool? Schrijf je dan nu in voor 3 proeflessen en kom meedoen!

Het mag weer, eindelijk kunnen we weer Krav Maga trainingen geven op de manier zoals we dat graag willen. En zoals het hoort! De overheid heeft bekend gemaakt dat ook contactsporten zoals Krav Maga weer zijn toegestaan, waardoor we nu weer al onze trainingen kunnen oppakken. Ook hoeven we geen 1.5m afstand meer te houden, zodat we alle oefeningen en technieken als vanouds kunnen doen. Op onze locaties zijn de instructeurs er klaar voor…

Wil jij beginnen met Krav Maga? Dan is het nu het perfecte moment om eens te komen kijken en de proeflessen te doen. Geef je op via de website of kom langs op een van onze locaties.

Krav Maga, voor iedereen - Sportschool hSW

Wil jij ervaren hoe effectief, leuk en goed onze trainingen voor je zijn? Wij geven je uitgebreid de mogelijkheid om het zelf te ervaren middels drie proeflessen krav maga voor slechts €10,-. Na de proeflessen beslist u geheel vrijblijvend of u bij ons blijft trainen of niet.

Wat is Krav Maga?

Krav Maga is een zelfverdedigingssysteem dat zich richt op het voorkomen, oplossen en veilig ontkomen van bedreigende situaties zoals gevechten met meerdere aanvallers, wapens zoals messen, stokken en zelfs pistolen. Van grondgevechten tot en met staande verwurgingen en bedreigingen.

Voor wie is het?

Krav Maga, zelfverdediging voor iedereen, ongeacht leeftijd of geslacht. Bij Hartkamp Sports and Wellness kan je terecht voor zowel kids, teens als volwassenen trainingen. Van 5 tot en met ‘de veteranen’. Natuurlijk zijn jeugd trainingen en trainingen voor volwassenen gescheiden.

Proeflessen nemen?

Ben je benieuwd of Krav Maga wat voor jou is? Neem dan 3 proeflessen! Aanmelden? Klik hier.